Skopje Design Week 2014

23 - 28 September Kursumli An

SUBSCRIBE
/

They talk about

// 30.05.2014 - Наши дизајнери во Загреб, Белград и во Тирана // - Нова Македонија

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - Денешен Весник

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - Денар

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - www.turlitava.com

// 30.05.2014 - Skopjе Design Week се подготвува да ја задоволи балканската дизајн сцена // - www.emagazin.mk

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - www.lider.mk

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - www.mia.mk

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - www.idividi.com.mk

// 30.05.2014 - Македонски дизајн на регионални фестивали за дизајн // - www.dnevnik.mk

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - www.sitel.com.mk

// 30.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб // - www.spekrta.com.mk

// 29.05.2014 - Skopjе Design Week во подготовка да ја задоволи балканската дизајн сцена // - www.plus24.mk

// 29.05.2014 - Македонски дизајнери изложуваат во Загреб, Белград и Тирана// -www. republika.mk

// 29.05.2014 - Skopje Design Week на регионална сцена// - www.skopjeinfo.mk

// 29.05.2014 - Македонски дизајн на регионалните продажни фестивали// - www.makmoda.com

// 29.05.2014 - Македонски дизајн во серии на регионалните продажни фестивали// - www.plusinfo.mk

// 29.05.2014 - Skopje design week во подготовка да ја задоволи балканската дизајн сцена// - a1on.mk

// 29.05.2014 - Учесниците на Skopje Design Week во балкански поход// - www.stylist.mk

// 29.05.2014 - Македонскиот дизајн на значајни регионални настани// - www.porta3.mk

// 29.05.2014 - Млади дизајнери од Македонија на изложба во Загреб// - www.kurir.mk

// 29.05.2014 - Млади македонски дизајн-брендови храбро чекорат на регионалните пазари// - www.mkd.mk