mobirise.com

Press release about the 9th edition of SDW

skopje24.mk
Скопје design week 2019 со отворен повик за учесници

inovativnost.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

inovativnost.mk
Денес почнува Скопската недела на дизајн

stylist.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

stylist.mk
SKOPJE DESIGN WEEK: Формиран Клуб за ментална хигиена

stylist.mk
Денеска почнува Скопската недела на дизајн во „Јавна соба“

stylist.mk
Во тек е Skopje Design Week, еве што е на програмата викендов

iportal.mk
Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

biznisvesti.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

biznisvesti.mk
Формиран клуб за ментална хигиена

faktor.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

faktor.mk
Почнува Скопската Недела на Дизајн во Јавна соба

fashonel.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

24info.mk
Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

emagazin.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

emagazin.mk
"еМагазин" избран да биде дел од новоформираниот Клуб за ментална хигиена

emagazin.mk
Во Јавна Соба под мотото „Ментална хигиеан“ се отвора Скопската недела на дизајн

makfax.mk
Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

makfax.mk
Почнува скопската недела на дизајн во Јавна соба

vesnik.mk
Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

vecer.mk
Отворен повикот за учество на Skopje Design Week

marketing365.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

text.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

zenskimagazin.mk
Skopje Design Week 2019 со отворен повик за учесници

zenskimagazin.mk
Почнува Скопската Недела на Дизајн во Јавна соба

republika.mk
На 9. издание на Неделата на дизајн во Скопје приоритет ќе имаат производи кои се еколошки и економични

republika.mk
Неделата на дизајн во Скопје формираше клуб за ментална хигиена

republika.mk
Почнува деветтото издание на Скопската недела на дизајн под мотото „Ментална хигиена“

republika.mk
Што има викендов на Скопската недела на дизајн?

skopjeinfo.mk
Почна скопската недела на дизајн во Јавна соба

usb.mk
Почнува Скопската Недела на Дизајн во Јавна соба

smart.sdk.mk
Ментална хигиена во фокусот на 9. Недела на Дизајн во Скопје

novamakedonija.com.mk
Почнува скопската недела на дизајн во Јавна соба

radiomof.mk
Почнува скопската недела на дизајн во „Јавна соба“

nezavisen.mk
Недела на Дизајн во Јавна соба