Гастро Ќоше


Барбакан дизјан на храна

 

17:00 – 19:00 ч
Секој ден 5 - 10 Септември
Ресторански и домашни специјалитети
Не пропуштајте!!!


Здраво Живо

 

19:00 – 21:00 ч
Секој ден 5 - 10 Септември
Жива, термички необработена храна, во стотици сензуални и здрави комбинации и инспирации, стилски дизајнирана и послужена.

Gastro Corner

Barbakan food design

 

17:00 – 19:00 h
Everyday 5 - 10 September
Restaurant and home specialties
Do not miss!!!
Zdravo Zivo

 

19:00 – 21:00 h
Everyday 5 - 10 September
Raw, unheated food, in hundreds of sensual and healthy combinations and inspirations, stylishly designed and served.